Naha Aplikasi iPhone Kuring Tetep Macet? Ieu Fix The.

Why Do My Iphone Apps Keep Crashing

Anjeun badé muka aplikasi iPhone paporit anjeun, tapi sababaraha detik saatos anjeun ngajalankeunana, aplikasi na nabrak. Anjeun badé muka aplikasi anu sanés sareng ngadat ogé. Saatos nyobian sababaraha deui aplikasi, anjeun lalaunan sadar yén salah sahiji atanapi langkung aplikasi anjeun kacilakaan, sanaos padamelan éta biasana jalan. 'Naha aplikasi iPhone kuring tetep nabrak?' , anjeun pikir sorangan.

Kabeneran aya sababaraha solusi saderhana pikeun masalah ieu - éta ngan ukur peryogi sakedik ngungkulan masalah pikeun milarian anu leres. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha ngalereskeun iPhone anjeun nalika aktip tetep nabrak . Léngkah-léngkah ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalereskeun aplikasi anu nabrak dina iPad anjeun ogé!



Kumaha Ngeureunkeun Aplikasi Anjeun Ti Nubruk

Aya seueur alesan naha aplikasi iPhone anjeun panginten tiasa nabrak. Kusabab ieu, teu aya hiji-ukuran-cocog-sadayana solusi pikeun ngalereskeun aplikasi iPhone nabrak. Nanging, ku sakedik ngungkulan, anjeun bakal tiasa uih deui kana aplikasi sareng kaulinan favorit anjeun dina waktos anu lami. Hayu urang ngalangkungan prosésna.



  1. Reboot iPhone Anjeun

    Léngkah munggaran anu kedah dilakukeun nalika aktip iPhone anjeun tetep nabrak nyaéta ngabalikan deui iPhone anjeun. Éta gampang dilakukeun: kantun tahan tombol kakuatan iPhone anjeun dugi ka Geser Pikeun Pareuman ajakan nembongan. Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi anu langkung énggal, pencét sareng tahan tombol sisi sareng tombol polumeu dugi ka Geser Pikeun Pareuman nembongan.



    Geser ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan 20 detik atanapi langkung, dugi ka iPhone anjeun parantos pareum jauh, teras hurungkeun deui iPhone anjeun ku nahan tombol kakuatan (iPhone 8 ka luhur) atanapi tombol sisi (iPhone X sareng anu langkung énggal) ka handap dugi logo Apple némbongan layar. Coba muka aplikasi saatos iPhone anjeun parantos dihirupkeun deui.

  2. Perbarui Aplikasi Anjeun

    Aplikasi iPhone anu kadaluarsa ogé tiasa nyababkeun alat anjeun rusak. Ngamutahirkeun aplikasi iPhone anjeun kana versi panganyarna saderhana sareng ngan ukur peryogi sababaraha menit. Tuturkeun sapanjang di handap ieu:

    1. Buka éta App Store aplikasi dina iPhone anjeun.
    2. Ketok ikon Akun anjeun di sudut katuhu luhur layar.
    3. Gulung ka handap pikeun milari daptar aplikasi anjeun kalayan apdet aya.
    4. Ketok Apdet di gigireun aplikasi atanapi aplikasi anu anjeun badé perbarui.
    5. Anjeun tiasa ogé ngetok Perbarui Sadayana pikeun ngapdet sadayana aplikasi anjeun sakaligus.

  3. Pasang deui Aplikasi atanapi Aplikasi Anjeun Anu Masalah

    Upami ngan ukur hiji atanapi dua aplikasi iPhone anjeun tetep nabrak, léngkah anjeun salajengna nyaéta masang deui aplikasi iPhone anu bermasalah. Pondokna, ieu ngabutuhkeun Anjeun pikeun mupus sareng ngaunduh deui aplikasi anu nabrak ti App Store.

    Pikeun mupus aplikasi, téangan ikon na dina layar Utama atanapi Perpustakaan Aplikasi. Pencet sareng tahan ikon aplikasi dugi ka ménu na nembongan. Ketok Hapus Aplikasi -> Hapus Aplikasi -> Hapus pikeun nyabut aplikasi dina iPhone anjeun.



    Pikeun masang deui, buka App Store aplikasi sareng milarian aplikasi anu nembé dihapus. Sakali anjeun mendakan, ketok Awan ikon di belah katuhu namina. Aplikasi éta teras bakal dipasang deui dina iPhone anjeun sareng nembongan dina layar Utama.

  4. Apdet iPhone Anjeun

    Alesan anu sanés panginten aplikasi iPhone anjeun tetep nabrak nyaéta parangkat lunak iPhone anjeun panginten parantos lami. Pikeun ngapdet iPhone anjeun, turutan tilu léngkah ieu:

    1. Muka Setélan dina iPhone anjeun.
    2. Ketok umum .
    3. Ketok Pembaruan Parangkat Lunak .
    4. Ketok Unduh sareng Pasang atawa Pasang Ayeuna upami pembaruan ios sayogi.
    5. Upami teu aya pembaruan, anjeun bakal ningali olahtalatah anu nyatakeun, 'Parangkat lunak anjeun mutahir.'

  5. DFU Balikkeun iPhone Anjeun

    Upami aplikasi iPhone anjeun masih ngadat, léngkah salajengna nyaéta ngalakukeun pamulihan DFU. Pondokna, mulangkeun DFU mangrupikeun jinis khusus pikeun mulangkeun iPhone anu ngusap duanana perangkat lunak iPhone sareng setelan hardware anjeun, masihan anjeun alat anu lengkep 'bersih'.

    Punten perhatoskeun yén DFU malikkeun iPhone anjeun, sapertos pamulihan standar, bakal mupus sadaya eusi sareng setelan tina alat anjeun. Kalayan ieu dina pikiran, pastikeun pikeun nyadangkeun data anjeun kana komputer atanapi iCloud sateuacan DFU malikkeun. Pikeun ngalaksanakeun pamulihan DFU, turutan pitunjuk Payette Forward DFU restore .

Senang Apping!

Anjeun parantos hasil ngalereskeun masalah sareng ayeuna terang naon anu kedah dilakukeun nalika aktip iPhone anjeun tetep nabrak. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar babaturan sareng kulawarga anjeun kumaha ngalereskeun masalahna ogé! Ninggalkeun koméntar di handap pikeun ngantep kami terang mana tina solusi ieu anu ngubaran aplikasi iPhone nabrak anjeun.