Kasus Ngalawan Kasus iPhone Karét: Konspirasi? Anjeun mutuskeun.

Case Against Rubber Iphone Cases

Tombol kakuatan iPhone peupeus - pisan. Tombol kakuatan rusak mangrupikeun salah sahiji masalah paling umum anu kuring perhatoskeun nalika kuring damel salaku téknologi di Apple Store.



Nalika kuring nungkulan masalah éta terus-terusan, pola mimiti muncul. Abdi sanés anu merhatoskeunana, ogé. Pisan, hiji dinten kuring nyarios, 'Tombol kakuatan rusak anu sanés!' pikeun tech séjén.



'Naha teleponna dina kotak karét lemes?' jawabna.

email id Apple dikonci 2019

'Leres,' ceuk kuring.



'Angka.'

Sareng éta nalika kuring mimiti nyatet pola na: Ampir sering, unggal iPhone kalayan tombol kakuatan rusak parantos disimpen dina kotak karét lemes.



layar iphone 6 kuring indit hideung wont Ngahurungkeun

Ieu mah ngan ukur kasus anu murah, ogé. Komo karét dina kasus anu paling mahal, nami-mérek siga lalaunan ngarobih kana waktos sareng 'ngagem' tombol kakuatan.

Éta kajantenan ka Ibu kuring. Éta kajadian ka David Lynch, panulis di Payette Forward. Sareng éta kajantenan kuring, dugi ka kuring henteu lirén nganggo kasus dina iPhone kuring.

Ayeuna, aya kasus kaayaan dimana hiji pasualan henteu dianggo sareng tombol kakuatanna masih rusak, tapi biasana éta akibat tina karusakan. Sareng buktina kuring pastina henteu ilmiah. Pola na, Nanging, sesah teuing pikeun teu dipaliré.

Naha kuring nyarankeun henteu nganggo kasus dina iPhone anjeun? Henteu - utamina upami anjeun rawan kacilakaan.

Naha kuring pikir éta konspirasi yén Apple ngahaja damel sareng pabrik bisi mendesain karét anu nganggo rada laun teu ngahudangkeun kacurigaan, tapi cukup gancang pikeun nyababkeun tombol kakuatan gagal pas anjeun badé ditingkatkeun? Henteu, sanaos panginten pikaresepeun pikeun ngahibur.

Pabrikan Kasus: Asesoris Pikeun Kajahatan?

Nanging, kedah dicatet yén samentawis Apple ngagaduhan tungtunan ketat ngeunaan desain sareng durability asesoris , aranjeunna ulah ucapkeun naon jinis karét atanapi plastik anu kedah atanapi henteu dianggo dina kasus-kasus éta.

kumaha mareuman Apple Watch Series 2

Naha anjeun percanten ka pabrik kasus anjeun pikeun ngagunakeun bahan anu tahan waktos? Sadayana panginten kasus bakal ngajaga iPhone na aman. Teu aya anu naros, 'Dupi abdi kasus ngarusak iPhone kuring? '

Waktos Pikeun Ngahaja

Naha kasus iPhone pas pikeun anjeun? Éta kaputusan anjeun. Tapi, ku nunjukkeun bukti anu dipidangkeun dina tulisan ieu (kumaha teu saé na), kuring ngadorong anjeun pikeun ngagambarkeun pangalaman anjeun sorangan dina jaman baheula. Naha anjeun ngagaduhan tombol kakuatan rusak? Naha iPhone anjeun dina kotak karét lemes? Saur urang duaan terang jawaban na.

Hatur nuhun parantos maca, sadayana anu pangsaéna, sareng bagikeun ieu sareng réréncangan anjeun nganggo kasus karét iPhone,
David