Kumaha Kumaha Kuring Ngédit Memoji Dina iPhone Kuring? Ieu Fix The!

How Do I Edit Memoji My Iphone

Anjeun nembé cukuran anyar sareng ayeuna Memoji anjeun henteu mirip pisan sareng anjeun. Ayeuna, anjeun hoyong ngapdet Memoji anjeun pikeun ngagambarkeun rambut anyar anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngédit Memoji dina iPhone anjeun !

Kumaha Ngédit Memoji Dina iPhone Anjeun

Pikeun ngédit Memoji dina iPhone anjeun, buka Pesen teras ketok kana salah sahiji paguneman.



iphone nyandak waktos lami kanggo ngecas

Teras, ketok dina Animoji di handapeun layar. Teras, panggihan Memoji anu anjeun badé edit sareng toél tombol sirkular nganggo tilu titik (…).





Teras, ketok Édit . Upami anjeun ngalakukeun, anjeun bakal ningali layar akrab - éta sami sareng nalika anjeun nyetél Memoji pikeun anu munggaran pisan!

Upami anjeun henteu pati émut kumaha jalanna, parios tulisan kami anu sanésna nyetél Memoji anjeun pikeun anu munggaran pisan. Upami anjeun parantos ngaédit, ketok Rengse di pojok katuhu luhur layar.

toko aplikasi kuring moal kabuka

édit memoji dina iphone



Naha Kuring Ngan Bisa Ngahapus Memoji Kuring Sareng Mulai Ti Awal?

Leres, anjeun tiasa ngahapus Memoji iraha waé! Parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha mupus Memojis dina iPhone anjeun.

Milarian Saé!

Anjeun parantos ngaédit sareng ngapdet Memoji anjeun sareng ayeuna katingalina langkung siga anjeun! Kuring miharep anjeun bakal bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajarkeun babaturan anjeun kumaha nguntungkeun tina Memojis sareng ios 12. Upami anjeun ngagaduhan patarosan iPhone atanapi ios anu sanés, tinggalkeun kami koméntar di handap ieu!

naon hartosna 5%

Hatur nuhun parantos maca,
David L.