Kumaha Kuring Pareuman Waktos Layar Dina iPhone Kuring? Naha kuring Pareuman? Kanyataanna!

How Do I Turn Off Screen Time My Iphone

Anjeun nembé ngarobih iPhone ka iOS 12 sareng anjeun panasaran ngeunaan Waktu Layar. Layar Waktu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun naon anu tiasa anjeun laksanakeun dina iPhone anjeun, ngamungkinkeun anjeun netepkeun larangan pikeun sababaraha jinis eusi, sareng ngirim laporan mingguan ngeunaan panggunaan anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha mareuman Layar Waktu dina iPhone anjeun sareng ngajelaskeun naha ngalakukeun éta tiasa ningkatkeun umur batre iPhone anjeun !



iphone 6 plus nyangkut dina modeu headphone

Kumaha Pareuman Waktos Layar Dina iPhone Anjeun

Pikeun mareuman Waktos Layar dina iPhone anjeun, buka Setelan teras ketok Waktos Layar . Teras, gulung dugi ka handap teras ketok Pareuman Waktos Layar . Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun Kodeu Konci Sandi Layar upami anjeun parantos nyetél.



Ketok Pareuman Waktos Layar pikeun mastikeun kaputusan anjeun. Saatos mareuman Waktos Layar, anjeun moal tiasa nyetél wates waktos kanggo aplikasi, ngawatesan kagiatan tertentu dina iPhone anjeun, atanapi nampi laporan panggunaan mingguan.



Naha Mangrupikeun Ideu Anu Saé Pikeun Pareuman Waktos Layar?

Layar Waktos mangrupikeun fitur anu luar biasa mangpaat pikeun kolot anu hoyong ngawaskeun sareng ngendalikeun naon anu tiasa dilakukeun ku barudakna dina iPhone na. Nanging, kaseueuran jalma sigana henteu kedah ngabatesan naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun dina iPhone na sepanjang waktos.

teu meunang béja dina arloji apel

Layar Waktu tiasa janten masalah sabab éta terus-terusan ngawaskeun naon anu anjeun lakukeun dina iPhone anjeun sareng nyimpen data ngeunaan aktipitas anjeun. Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, ieu tiasa nempatkeun sababaraha galur tambahan dina umur batre iPhone anjeun, nyababkeun éta gancang langkung gancang.

Seueur pangguna dina forum diskusi iPhone mendakan éta mareuman Layar Waktu nyata ningkat umur hirupna iPhone-na ! Pareuman Waktos Layar tiasa janten cara gancang pikeun anjeun ningkatkeun waktos batré iPhone anjeun, utamina upami fitur anu anjeun teu kedah.



kumaha ngalereskeun layar hideung dina ipad 2

Kumaha Cara séjén Pikeun Ngahemat Batré iPhone?

Aya seueur hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun umur batre iPhone anjeun upami éta masalah anu penting pikeun anjeun. Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun langkung ti belasan Tip batré iPhone !

Anjeun Kaluar Waktos, Layar Waktu!

Anjeun parantos hasil mareuman Layar Waktu dina iPhone anjeun! Bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngantep kulawarga sareng babaturan anjeun terang langkung seueur ngeunaan Waktos Layar sareng kumaha aranjeunna tiasa ningkatkeun umur batre iPhone. Ninggalkeun sual naon waé anu anjeun gaduhkeun ngeunaan iPhone anjeun atanapi ios 12 fitur dina bagian koméntar di handap!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.