IPhone kuring dinonaktipkeun. Nyambung kana iTunes? Ieu jalan kaluarna!

Mi Iphone Est Deshabilitado

IPhone ditumpurkeun kusabab sagala jinis alesan, sareng kaseueuran waktos éta kacilakaan. Anjeun henteu hilap kecap akses iPhone anjeun. Ilaharna, maling bahkan moal nyobian rengat kecap akses anjeun, aranjeunna ngan saukur bakal mupus iPhone anjeun atanapi ngicalna sakedik-sakedik. Éta anu ngajantenkeun masalah ieu jadi prustasi. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha iPhone anjeun ditumpurkeun sareng nyarios nyambung ka iTunes , kumaha ngalereskeun masalah , sareng kuring bakal ngajelaskeun alesan anu paling umum kunaon iPhone ditumpurkeun sahingga anjeun tiasa nyegah tina kajantenan anjeun deui.

Naha iPhone ditumpurkeun?

Kuring ningali seueur iPhone anu cacat nalika kuring damel di Apple. Ieu dua alesan anu langkung umum kunaon ieu kajantenan:



  1. Barudak. Barudak resep iPhone sareng aranjeunna resep ngadorong tombol. Timmy janten gélo nalika tombol na lirén damel sareng Ibu henteu resep iPhone-na ditumpurkeun.
  2. Snoopers Babaturan sareng kulawarga henteu teras-terasan sadar yén aranjeunna henteu ngagaduhan jumlah usaha pikeun rengat kodeu aksés iPhone anjeun.



Sabaraha usaha kuring sateuacan iPhone ditumpurkeun?

IPhones ulah mareuman usaha munggaran atanapi kadua pikeun nuliskeun kecap akses anu salah. Kieu sabaraha kali anjeun tiasa ngalebetkeun kecap konci anu salah sateuacan nganonaktipkeun iPhone anjeun:



iphone henteu nyambungkeun kana internét
  • 1-5 usaha kecap konci anu lepat - henteu aya masalah.
  • 6 usaha salah: iPhone ditumpurkeun salami 1 menit.
  • 7 usaha anu salah: iPhone ditumpurkeun salami 5 menit.
  • 8 usaha anu salah: iPhone ditumpurkeun salami 15 menit.
  • 9 usaha salah: iPhone ditumpurkeun salami 60 menit.
  • 10 usaha anu salah: “iPhone ditumpurkeun. Nyambung kana iTunes ”atanapi iPhone lengkep dihapus upami Hapus data diaktipkeun di Setélan> Toél ID sareng kecap akses (atawa Setélan> Kodeu aksés para iPhone sin Touch ID).

naha iphone kuring tetep nyarios henteu sim

Abdi henteu saé nganggo keyboard iPhone. Naha kuring tiasa mareuman iPhone ku teu dihaja?

Henteu sesah pikeun nganonaktifkeun iPhone sacara teu dihaja, sareng ieu sababna: Anjeun tiasa ngalebetkeun kodeu aksés anu sami anu teu leres sababaraha kali sareng éta ngan ukur dianggap salaku 1 usaha kodeu aksés anu salah. Hayu urang tingali conto.

Anjeun dina kawinan na Nyaan Anjeun peryogi kauninga saha anu meunang pertandingan maén bal, tapi pamajikan anjeun moal senang upami anjeunna mendakan yén anjeun langkung paduli kana tim maén bal lamunan anjeun tibatan sumpah kawinan anu kadua. Anjeun nyobian ngalebetkeun kodeu aksés anjeun tanpa ningali iPhone anjeun, tapi éta henteu jalan kusabab anjeun ngalebetkeun 1536 tibatan 1539, teras-terasan. Naha iPhone anjeun ditumpurkeun? Henteu. IPhone anjeun ngan ukur ditumpurkeun upami anjeun ngasupkeun 6 Konci aksés anu salah béda .



Naha kuring tiasa muka konci iPhone saatos ditumpurkeun?

Hanjakalna, jawabanana henteu. Sakali iPhone anjeun nyarios 'iPhone ditumpurkeun. Nyambung kana iTunes ', teu aya teu nanaon naon anjeun tiasa ngalakukeun pikeun muka konci éta. Jalma-jalma kadang-kadang mikir yén Toko Apple ngagaduhan alat khusus anu tiasa muka konci iPhone anu ditumpurkeun, tapi éta henteu leres. Hiji-hijina hal anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta mupus iPhone anjeun sacara lengkep sareng mimitian deui.

Warta anu hadé nyaéta anjeun tiasa mulangkeunana tina cadangan terakhir anu anjeun damel sateuacan iPhone anjeun ditumpurkeun. Upami anjeun parantos nyadangkeun iPhone anjeun ka iTunes atanapi iCloud, anjeun tiasa mulangkeun data anjeun saatos mupus iPhone anjeun. Nanging, saatos nganonaktipkeun iPhone anjeun, teu aya jalan pikeun nyadangkeun data ayeuna dina alat. Upami anjeun henteu gaduh cadangan, anjeun kedah nyetél iPhone ti mimiti.

Kumaha kuring mupus iPhone kuring upami ditumpurkeun?

Anjeun tiasa mupus iPhone nganggo iTunes atanapi iCloud, tapi kuring nyarankeun ngagunakeun iTunes sabab salamina éta tiasa dianggo upami anjeun ngalaksanakeun cara kuring ngajelaskeun. Upami anjeun nganggo iCloud, anjeun kedah terang ID sareng kecap akses Apple anjeun, sareng iPhone anjeun kedah nyambung kana Internét. Ngagunakeun iTunes mangrupikeun cara anu paling saderhana sareng gampang, tapi kuring bakal ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun duanana.

nelepon langsung ka voicemail

iTunes

Tulisan dukungan Apple nyarankeun prosés trial and error anu teu perlu sareng rumit teuing pikeun nangtoskeun cara mulangkeun naon anu dianggo dumasar kana jinis hubungan anu dilakukeun ku iPhone sareng komputer sateuacan dipareuman. Teruskan upami anjeun henteu ngartos éta, éta sababna kuring nyarios rumit teuing! Henteu aya kakurangan (kanyataanna, meureun aya manpaatna) pikeun mupus iPhone anjeun sapertos anu kuring nyarankeun, sareng salamina jalan.

Jinis malikkeun anu kuring nyarankeun nalika iPhone anjeun ditumpurkeun disebut DFU restore. Kuring nulis tulisan anu ngajelaskeun persis kumaha ngalakukeun DFU balikkeun ka iPhone anjeun . Turutan pitunjuk dina tulisan éta (éta gampang!) Sareng sumping deui ka dieu nalika anjeun bérés. Buka bagian anu disebat Siapkeun iPhone anjeun deui saatos nganggo iTunes pikeun ngamimitian DFU balikkeun.

iCloud

Upami iPhone anjeun lebet kana iCloud sareng parantos Find My iPhone diaktipkeun sateuacan nganonaktifkeun, anjeun tiasa nganggo Milarian Iphone kuring pikeun mupus iPhone anjeun. Anjeun kedah lebet nganggo ID sareng kecap akses Apple anjeun, milih iPhone anjeun tina menu turun-handap Sadaya alat abdi sareng milih Mupus iPhone . Teraskeun ka bagian salajengna saatos iPhone anjeun réngsé dipupus.

Siapkeun iPhone anjeun ti mimiti

Saatos malikkeun iPhone anjeun sareng iTunes atanapi mupus nganggo iCloud, cara pikeun neraskeun gumantung kana naha anjeun gaduh cadangan iTunes, cadangan iCloud, atanapi henteu cadangan. Turutan petunjuk ieu saatos ningali layar Setélan bodas dina iPhone anjeun. Upami layar na poék sareng anjeun henteu yakin naha pamulihan parantos réngsé, pencét tombol Imah dina iPhone anjeun. Upami anjeun ningali layar pangaturan, teraskeun.

  • Upami anjeun nyadangkeun iPhone anjeun kana iCloud Sateuacan éta ditumpurkeun sareng anjeun nganggo iTunes pikeun ngalakukeun DFU balikkeun iPhone anjeun, pegatkeun sambungan iPhone anjeun tina komputer anjeun. (Anjeun parantos offline upami anjeun nganggo iCloud pikeun mupus iPhone anjeun.) Milih Balikkeun tina cadangan iCloud salami prosés pangaturan dina iPhone anjeun.
  • Upami anjeun ngadamel cadangan iPhone dina iTunes Sateuacan nganonaktifkeun sareng mupus iPhone anjeun ku iCloud.com, pilih Balikkeun tina cadangan iTunes salami prosés pangaturan. Upami anjeun malikeun iPhone nganggo iTunes, pilih pikeun mulangkeun tina cadangan iTunes nganggo layar Setup dina iTunes.
  • Upami anjeun henteu gaduh cadangan , Kuring nyarankeun anjeun pegatkeun sambungan iPhone anjeun tina komputer (ngan ukur peryogi upami anjeun nganggo iCloud.com kanggo mupus iPhone anjeun) sareng ngonpigurasikeun iPhone anjeun nalika éta dipegatkeun tina iTunes. Anjeun tiasa nyingkronkeun iPhone sareng iTunes saatos nyetélna, upami éta anu anjeun pikahoyong. (Abdi henteu.)

iPhone diaktipkeun!

IPhone anjeun tiasa dianggo sareng anjeun parantos diajar alesan anu umum kunaon iPhone ditumpurkeun ti mimiti. Upami iPhone anjeun janten ditumpurkeun deui, anjeun terang persis cara ngalereskeunana. Upami anjeun hoyong ngantunkeun koméntar, kuring resep kumaha anjeun nganonaktipkeun iPhone anjeun dina bagian koméntar di handap.

iphone tetep nyarios henteu jasa

Hatur nuhun parantos maca sareng émut Pay It Forward,
David P.