Naon Kartu SIM sareng Naha Kuring Meryogikeun? Ieu kanyataanna!

Qu Es Una Tarjeta Sim Y Por Qu Necesito Una

Kartu SIM (Subscriber Identity Module) mangrupikeun bagian anu paling penting dina telepon anjeun. Tanpa éta, telepon anjeun moal tiasa nyambung kana jaringan seluler panyadia layanan nirkabel anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naon ari kartu sim, kuring bakal nunjukkeun kumaha milari kartu sim telepon anjeun sareng ngabantosan anjeun ngaleupaskeun kartu sim tina telepon anjeun .

iphone 6 plus nyarios henteu jasa

Naon ari kartu SIM?

Kartu SIM tanggung jawab nyimpen seueur data anu ngabantosan operator nirkabel anjeun ngabedakeun telepon anjeun ti telepon sareng alat sanés dina jaringan na. Tombol otorisasina pikeun telepon anjeun disimpen dina kartu SIM janten telepon anjeun ngagaduhan aksés kana data, pesen téks sareng jasa telepon anu dijantenkeun ku rencana telepon sélulér anjeun. Nomer telepon anjeun ogé disimpen dina kartu SIM.



Dasarna, kartu SIM anu ngamungkinkeun telepon anjeun aksés sareng damel dina jaringan panyadia ladénan nirkabel anjeun .



Dimana kartu SIM telepon kuring?

Lokasi kartu SIM gumantung kana telepon anu anjeun gaduh. Kaseueuran waktos, kartu SIM dina baki dina hiji sisi telepon.



Dina kaseueuran iPhone, kartu SIM dina baki leutik di beulah katuhu telepon. Dina Samsung Galaxy S9, baki kartu SIM aya di sapanjang ujung telepon. Upami anjeun henteu tiasa mendakan baki kartu SIM dina salah sahiji ujung telepon anjeun, pamilarian Google gancang bakal ngabantosan anjeun pikeun milarian.

Naha Telepon gaduh Kartu SIM?

Nyambungkeun telepon anjeun ka jaringan propaider nirkabel anjeun sanés ngan ukur alesan telepon masih gaduh kartu SIM. Kartu SIM ngajantenkeun gampang pisan mindahkeun nomer telepon anjeun ti hiji telepon kana telepon anu sanés.

Maka, upami anjeun parantos ngagaleuh telepon énggal, gampang pisan pikeun anjeun miceun kartu SIM tina telepon lami anjeun teras lebetkeun kana anu anyar!



Kumaha kuring nyabut kartu SIM?

Pikeun miceun kartu SIM tina telepon anjeun, anjeun kedah muka baki kartu SIM. Dulang ieu tiasa sesah dibuka sabab leutik pisan. Upami anjeun nganjang ka Apple Store atanapi toko ritel operator, anjeun bakal ningali éta muka baki kartu SIM kalayan raoseun Alat panyabutan kartu SIM .

Nanging, kaseueuran jalma henteu ngagaduhan alat panyabutan kartu SIM di bumi. Sabalikna, anjeun tiasa muka baki kartu SIM nganggo klip kertas anu lempeng. Pariksa pidéo YouTube kami upami anjeun peryogi bantosan ngaluarkeun kartu SIM tina telepon anjeun !

Ngalereskeun Masalah Kartu SIM Biasa dina iPhone anjeun

Kartu SIM saé, tapi éta henteu tiasa leres dianggo. Kami gaduh sababaraha tulisan anu saé pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan masalah anu paling umum dina kartu SIM iPhone anjeun.

Kartu SIM didamel SIMple

Kuring miharep tulisan ieu ngabersihan kabingungan anu aya dina kartu SIM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés anu anjeun pikahoyong ku kami pikeun dijawab, bobo pikeun masihan koméntar ieu di handap.

iphone 6 carjer henteu jalan

Hatur nuhun,
David L.