Watesan Anu Leungit Dina iPhone Kuring! Di dieu Éta Dimana Éta.

Restrictions Is Missing My Iphone

Anjeun nembé nembékeun kana ios 12, tapi ayeuna anjeun henteu tiasa mendakan Watesan. Tong hariwang, Watesan henteu leungit, nembé ngalih! Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun dimana Watesan parantos dipindahkeun sareng kumaha anjeun tiasa nganggo Waktos Layar pikeun ngawatesan naon anu tiasa atanapi henteu tiasa dilakukeun ku jalma dina iPhone anjeun !

Dimana Watesan iPhone?

Nalika anjeun ngamutahirkeun iPhone anjeun ka ios 12, anjeun bakal mendakan Watesan parantos dipindahkeun ka bagian Layar Waktu dina aplikasi Setélan. Anjeun tiasa mendakan Waktos Layar ku muka Setélan teras ngetok Waktos Layar .



Upami anjeun henteu acan, ketok Hurungkeun Waktos Layar sareng nyetel Konci Sandi Waktos Layar. Dina menu Layar Waktos, anjeun bakal ningali Watesan Kandungan & Privasi - éta tempat Watesan parantos dipindahkeun.





Naon Waktu Layar?

Layar Waktos mangrupikeun fitur anyar anu diwanohkeun kalayan sékrési ios 12. Éta dirancang pikeun ngabantosan pangguna ngatur sabaraha lami aranjeunna ningali dina layar iPhone na, dina sababaraha kasus, ngawatesan naon anu tiasa aranjeunna tingali. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan Waktos Layar dina tulisan kami ngeunaan ios anyar 12 fitur !

Kumaha Nyetél Watesan Kandungan & Privasi

Pikeun nyetél Watesan Kandungan & Privasi dina iPhone anjeun, buka Setélan -> Waktos Layar teras ketok Watesan Kandungan & Privasi .

Mimiti, anjeun kedah nyetél Konci Sandi Waktos Layar. Ieu kodeu aksés misah tina kode anu anjeun anggo pikeun muka konci iPhone anjeun. Teras, hurungkeun saklar gigireun Eusi & Privasi dina luhur layar.



hurungkeun eusi sareng privasi dina iphone

Ayeuna Eusi & Privasi parantos diaktipkeun, anjeun gaduh seueur kontrol naon anu tiasa atanapi henteu tiasa diaksés dina iPhone anjeun. Ieu ngarecahna fitur utama dina Watesan Kandungan & Privasi:

  • iTunes & App Store Mésér : Ngidinan anjeun mareuman kamampuan masang aplikasi, ngahapus aplikasi, sareng mésér dina aplikasi.
  • Diidinan Aplikasi : Ngidinan anjeun pikeun mareuman aplikasi internal sapertos Safari, FaceTime, sareng Wallet.
  • Watesan Eusi : Ngidinan anjeun pikeun nyegah unduhan musik, pilem, buku, sareng acara TV dumasar kana peunteunana. Anjeun tiasa ogé nyaring halaman wéb anu eksplisit sareng nyaluyukeun sababaraha setélan Game Center anjeun.
  • Babagi Lokasi : Ngidinan anjeun mareuman Bagikeun Lokasi Abdi, fitur anu ngabagi lokasi tepat anjeun sareng rerencangan sareng kulawarga dina aplikasi Pesen.
  • Privasi : Ngidinan anjeun mareuman Layanan Lokasi sareng nyaluyukeun setélan privasi aplikasi khusus. Pilihan ieu ogé tiasa dipanggihan di Setélan -> Privasi .

Watesan Kandungan & Privasi ogé ngamungkinkeun anjeun Ngidinan Parobihan kana seueur hal sapertos kalebet kodeu aksés, volume, akun, panyadia TV, aktip aplikasi latar (Background App Refresh), setélan data sélulér, sareng Entong Ganggu Nalika nyetir setélan.

Dupi abdi tiasa Pareuman Watesan Saatos Aranjeunna Disiapkeun?

Leres, anjeun tiasa mareuman Watesan Kandungan & Privasi iraha waé! Tapi ieu anu dicekel - pikeun mareumanana, anjeun kedah terang kodeu aksés layar Wayah. Ku cara ieu, putra anjeun atanapi putri moal tiasa ngan saukur mareuman setélan Privasi & Watesan Kandungan langsung saatos anjeun nyetél!

Pikeun mareuman Watesan Kandungan & Privasi, buka Setélan teras ketok Waktos Layar . Teras, ketok Watesan Kandungan & Privasi sareng lebetkeun kodeu aksés Layar Waktos anjeun. Tungtungna, mareuman saklar di luhur layar di belah katuhu Watesan Kandungan & Privasi. Anjeun bakal terang éta pareum nalika saklarna bodas.

Anjeun parantos mendakan Watesan!

Ayeuna anjeun terang Watesan henteu leungit, anjeun tiasa nuluykeun ngawaskeun sareng ngendalikeun naon anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun jalma dina iPhone anjeun! Kuring miharep anjeun bakal bagikeun tulisan ieu dina média sosial nalika kulawarga atanapi babaturan anjeun yakin Watesan leungit dina iPhone na. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPhone atanapi ios 12 anjeun, kersa ngantunkeun koméntar ieu di handap!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.