Ngamumule diri: Kumaha anjeun ngalakukeun éta? [16 Tips Pikeun Ngadasar]

Earthing Yourself How Do You Do That

Kumaha anjeun tiasa nyalira grounding ? Kalayan kecap séjén: naon anu dumasar sareng kumaha anjeun tiasa ngalakukeun ieu? Anjeun tiasa mendakan anu saé di dieu latihan grounding sareng semedi pikeun grounding. Maca deui…

Kumaha carana kuring kedah darat? Sadaya latihan sareng kiat…

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan latihan, tafakur sareng tips pikeun lemah diri.

Tip 1 - Ngarasa, napas ku sungut anjeun muka, kabuka sareng akhirna janten lemes ...

Abdi badé ngundang anjeun dina latihan ku kabebasan . Éta janten sadayana henteu seger . Éta ngeunaan napas jero sareng gerakan spontan. Bumi sareng ayana. Kami badé uih deui ka kami awak , anu janten perjalanan anu nangtang. Éta henteu lepat anjeun anu nangtang ieu: diajarkeun ka kami.

Ondangan sapertos kieu: éta mangrupikeun uleman anu jujur, asli ti kuring. Urang angkat perasaan mawa, meureun sedih, meureun nahan kabagjaan, meureun ambek. Upami éta henteu raoseun, atanapi upami anjeun teu hoyong aub sapinuhna, anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun henteu ngalaksanakeun latihan ieu. Latihanana sapertos kieu:

>> Napas dina 50 kali kalayan muka sungut asup jeung kaluar - lengkep. Abdi hoyong nguping sora napas. Buka tikoro anjeun lengkep. Aya tiasa janten refleks gag, tapi henteu masalah. Buka tikoro sareng rilekskeun otot dina tikoro.

Di dieu anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan bioenergetics sareng semedi aktip.

Tip 2 - Ngarasa kumaha anjeun dibawa ngaliwatan taneuh

Unggal-unggal anjeun ngaraos peryogi bumi, anjeun ngan saukur museurkeun perhatian kana suku anjeun sareng mikawanoh kumaha bumi nyandak anjeun. Ieu ngajantenkeun anjeun langsung grounded sareng mustahil pikeun diuk dina sirah anjeun.

Tip 3 - Ngembangkeun sipat karakter unsur Bumi

Pertimbangkeun ciri-ciri unsur bumi:

  • Jalma bumi pikeun tenang URANG.
  • Upami anjeun mendakan hal anu pikaresepeun, aranjeunna sok nyarios: 'Calik.'
  • Earthing nyaéta: anjeun tanaga low kéngingkeun. Énergi aya dimana perhatosan anjeun.

Langkung seueur kecap konci pikeun karakter jalma bumi:

  • Sasaran.
  • Lalajo waktuna.
  • Masihan PR.
  • Maju dina léngkah.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan opat unsur tiasa dipendakan di dieu.

Tip 4 - 15 - Komunikasi sareng jiwa Bumi (Bumi Bumi: Gaia)

Awak jasmani urang tuang di bumi. Ieu kumaha anjeun hubungan sareng bumi bumi:

  • Ukur leumpang ka luar. Kaluar sareng perhatoskeun dunya di sakuriling anjeun.
  • Diuk dina jukut.
  • Lumpat kana jukut.
  • Leumpang tataranjang.
  • Di damel di kebon.
  • Gawe sareng kembang.
  • Ulin di bumi.
  • Ngarasa jiwa tangkal.
  • Ngagolér dina jukut sareng ngaraos bumi napas.
  • Ngarasa rutin kumaha anjeun dibawa ku taneuh: hubungan sareng taneuh.
  • Ménta hal ieu dina doa anjeun: penyembuhan émosional, penyembuhan setrés, ngaleungitkeun kahariwang, ngaleungitkeun rasa sieun, henteu deui nahan hal-hal mental tapi ngantepkeun aranjeunna angkat.

Ieu kumaha anjeun damel sareng bumi bumi!

Tip 16 - Langkung seueur cara pikeun bumi anjeun sorangan

Ogé tingali buku-buku ieu ngeunaan grounding sorangan:

Salian ti padika di luhur, aya sababaraha cara pikeun nempatkeun diri

  • Latihan yoga…
  • Dahar kadaharan anu dibumi ...
  • Batu mulia…

Eusi