Mode Gelap iPhone: Naon Éta sareng Kumaha Ngahurungkeunana

Iphone Dark Mode What It Is

Anjeun nembé waé masang ios 13 dina iPhone anjeun sareng anjeun hoyong nyobian Mode Gelap. Anjeun parantos nganggo skéma warna anu sami dina iPhone anjeun salami dasawarsa ayeuna sareng anjeun siap robih. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon Mode Gelap iPhone sareng kumaha ngaktipkeunana !

Naon ari Mode Gelap iPhone?

Dark Mode mangrupikeun skéma warna iPhone anu énggal kalayan téks hampang sareng latar anu poék tibatan téks hideung standar dina latar tukang anu langkung énténg. Sanaos Dark Mode anyar pikeun iPhone, éta parantos aya sakedap waktos dina alat sanés.



Hiji Mode Gelap ios parantos aya dina daptar daptar pangguna iPhone salami ayeuna. Apple tungtungna dikirimkeun sareng ios 13!



Abdi Panginten iPhones parantos gaduh mode poék!

Aranjeunna tumaros, nurun tina. Nalika ios 11 dileupaskeun, Apple ngenalkeun Warna Invert Smart . Setélan Smart Invert Colors (ayeuna Smart Invert on iOS 13) hakékatna sami waé sareng Mode Gelap - éta ngabalikkeun skéma warna dasar iPhone, ngajantenkeun téks terang muncul dina latar anu poék.



Nanging, Smart Invert henteu universal sakumaha Mode Gelap sareng seueur aplikasi anu sauyunan sareng parobihan skéma warna.

Anjeun tiasa nyobian Smart Invert pikeun anjeun ku ngarah ka Setélan -> Aksesibilitas -> Smart Invert .



iphone 5 milarian sinyal

Kumaha Ngahurungkeun Mode Gelap Dina iPhone Anjeun

Muka Setélan teras ketok Paparan & Caang . Ketok kana Poek di luhur layar handapeun Panampilan. Upami anjeun ngalakukeun, iPhone anjeun bakal dina Mode Gelap!

Anjeun tiasa ogé toggle Mode Gelap ngahurungkeun atanapi mareuman di Pusat Kontrol. Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi anu langkung énggal, gesek turun ti belah katuhu luhur layar. Upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi langkung, gesek ka luhur tina handapeun layar.

Sakali Pusat Kontrol dibuka, pencét sareng tahan kana slaider kacaangan. Ketok tombol Penampilan pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman Mode Gelap.

Ngajadwalkeun Mode Gelap iPhone

iOS 13 ogé ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun Mode Gelap pikeun otomatis ngahurungkeun dina waktos anu tangtu dina dinten. Fitur ieu hususna kapaké pikeun jalma anu ngan ukur hoyong ngagunakeun Mode Gelap wengi nalika aranjeunna nuju mariksa iPhone na sateuacan bobo.

Pikeun ngajadwalkeun Mode Gelap dina iPhone anjeun, hurungkeun saklar gigireun Otomatis ku cara ngetok éta. Upami anjeun ngalakukeun, menu Pilihan bakal nembongan. Ketok kana Pilihan .

aksésori na tiasa didukung

Ti dieu, anjeun tiasa milih pikeun ngahurungkeun Mode Gelap antara Panonpoé Tilelep ka Sunrise, atanapi anjeun tiasa nyetél jadwal khusus anjeun nyalira.

Modeu Poék: Dijelaskeun!

Anjeun ayeuna terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iPhone Dark Mode! Naon fitur ios 13 karesep anjeun? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap!