IPhone Kuring Terus Bip! Ieu Kunaon Jeung Perbaikan Nyata.

My Iphone Keeps Beeping

IPhone anjeun sacara acak bip sareng anjeun henteu terang kunaon. Éta bahkan tiasa disada sakedik sapertos alarm seuneu! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun teras-terasan bip sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha ngalereskeun masalah ieu saé .



Naha iPhone Kuring Terus Bip?

Seueur waktos, iPhone anjeun teras-terasan bip pikeun salah sahiji tina dua alesan:



  1. Béja béja nyieun sora bip.
  2. Iklan anu maénkeun file mp3 anu anjeun ngupingkeun ngalangkungan spéker iPhone anjeun. Iklan éta sigana bakal datang tina aplikasi anu anjeun kabuka dina iPhone anjeun, atanapi tina halaman wéb anu anjeun tingali dina aplikasi Safari.

Pitunjuk léngkah-léngkah di handap ieu bakal ngabantosan anjeun ngaagnosa sareng ngalereskeun alesan anu leres naha iPhone anjeun teras-terasan bip

Naon Anu Kedah Dipigawe Nalika iPhone Anjeun Terus Bip

  1. Pariksa Setélan Bewara Anjeun

    Tiasa pikeun ngonpigurasikeun bewara pikeun aplikasi dina cara anu ngamungkinkeun sora, tapi nganonaktipkeun peringatan dina layar. Muka Setélan teras ketok Bewara . Dina Gaya Notifikasi, anjeun bakal ningali daptar sadaya aplikasi dina iPhone anjeun anu sanggup ngirim bewara.



    Pilari aplikasi anu ngan ukur nyebut 'Sora' atawa 'Sora, Lencana.' Ieu mangrupikeun aplikasi anu tiasa disada tapi henteu ngagaduhan peringatan dina layar. Aplikasi anu nyebatkeun Spanduk mangrupikeun anu nampilkeun bewara dina layar.



    iphone pesen kartu euweuh sim

    Pikeun ngarobih setélan iber aplikasi, ketok dina éta, teras pilih setélan pilihan anjeun. Pastikeun ngetok sahenteuna salah sahiji pilihan di handap Lansiran pikeun ningali béwara dina layar.

  2. Tutup Kaluar Tab Dina Safari

    Upami iPhone anjeun mimiti bip nalika anjeun ngotéktak wéb dina Safari, kamungkinan yén suara bipna datang tina iklan dina halaman wéb anu anjeun tingali. Upami ieu halna, anjeun tiasa ningali file mp3 anu anéh sapertos 'smartprotector.xyz/ap/oox/alert.mp3' diputer dina widget audio iPhone anjeun. Pikeun mareuman iklanna, tutup tina tab anu anjeun buka dina Safari.

    Pikeun nutup tina tab anjeun dina Safari, buka aplikasi Safari teras pencét sareng tahan tombol saklar tab di sudut katuhu handap layar iPhone anjeun. Teras, ketok Tutup Sadaya (Nomer) Tab .

  3. Tutup Kaluar Aplikasi Anjeun

    Safari sanés hiji-hijina aplikasi anu tiasa nyababkeun iPhone anjeun bip sacara acak. Seueur pangguna parantos ngalaporkeun yén iPhone na tetep bip saatos nganggo aplikasi sapertos theCHIVE, BaconReader, TutuApp, aplikasi TMZ, sareng seueur deui.

    Upami iPhone anjeun tetep bip saatos anjeun nganggo aplikasi tinangtu, langkung saé éta nutup aplikasi langsung saatos bipna dimimitian. Upami anjeun henteu yakin kana aplikasi mana anu nyababkeun suara bip, tutup tina sadayana aplikasi anjeun pikeun aman.

    Pikeun nutup aplikasi, klik dua kali tombol Home pikeun muka aplikasi pangalih . Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan tombol Utama, gesek ka luhur tina handapeun layar ka tengah layar.

    Anggo jari anjeun pikeun ngusap aplikasi aktip dina sareng mareuman layar. Anjeun bakal terang aplikasi parantos ditutup nalika henteu némbongan deui dina aplikasi.

  4. Hapus Riwayat Safari sareng Data Wéb

    Saatos nutup aplikasi anjeun, penting ogé mupus Sejarah Safari sareng Data Halaman Wéb. Iklan anu ngajantenkeun bip iPhone anjeun panginten parantos kénca kuki dina peramban Safari anjeun.

  5. Pariksa Apdét Aplikasi

    Ayeuna bip na parantos lirén, parios App Store pikeun ningali naha aplikasi anu nyababkeun iPhone anjeun bip sacara acak ngagaduhan pembaruan. Pamekar remen ngaleupaskeun apdet pikeun nambalan bug sareng ngalereskeun masalah anu dilaporkeun lega.

    Pikeun mariksa apdet aplikasi, buka App Store teras ketok ikon Akun anjeun di pojok katuhu luhur layar. Gulung ka handap pikeun bagian apdet aplikasi. Ketok Ngamutahirkeun di gigir aplikasi anu anjeun badé perbarui, atanapi ketok Perbarui Sadayana dina luhur daptar.

Alesan sanés Kunaon iPhone Anjeun Kénging Beeping

Sacara standar, iPhone anjeun disetél pikeun nampa béjaan ti pamaréntah sapertos tanda AMBER sareng gera Darurat. Kadang-kadang, iPhone anjeun bakal bip pisan pikeun mastikeun aya perhatosan.

Upami anjeun hoyong lirén nampi peringatan ieu, buka aplikasi Setélan teras ketok Bewara. Gulung dugi ka handapeun ménu kana Tanda Pamaréntah.

Ketok saklar di gigireun AMBER Alerts atanapi Tanda darurat pikeun toggle atanapi mareumanana. Upami saklar héjo, anjeun bakal nampi peringatan ieu. Upami saklar kulawu, anjeun moal nampi peringatan ieu.

kumaha carana nempatkeun iphone 6s kana modeu dfu

Anjeun parantos ngalereskeun iPhone Bip!

Éta tiasa ngareureuwaskeun pisan sareng ngadéngékeun iritasi nalika iPhone anjeun tetep bip. Untungna, anjeun parantos ngalereskeun masalah ieu dina iPhone anjeun sareng terang naon anu kedah dilakukeun upami éta kajadian deui! Kami arepkeun anjeun bakal ngabagi tulisan ieu dina média sosial atanapi nyungkeun koméntar kami di handap upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan iPhone anjeun.