Mikrofon iPhone Kuring Henteu Beres! Ieu jalan kaluarna!

El Micr Fono De Mi Iphone No Funciona

Anjeun linggih di kantor anjeun, ngantosan telepon ti bos anjeun. Nalika anjeunna tungtungna nelepon, anjeun nyarios 'Halo?', Ngan ukur bakal patepang sareng 'Hei, abdi henteu tiasa nguping anjeun!' 'Oh henteu,' saur anjeun, 'mikropon iPhone abdi rusak.'

Untungna, ieu mangrupikeun masalah anu kawilang umum dina iPhone anyar sareng lami. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun sabab éta mikropon dina iPhone anjeun henteu jalan sareng kuring bakal ngabimbing anjeun ngaléngkah ngalangkungan pituduh pikeun terang kumaha carana ngalereskeun mikropon iPhone .



Mimiti, uji sareng mariksa mikropon iPhone anjeun

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika mikropon iPhone anjeun lirén damel nyaéta uji éta nganggo aplikasi anu sanés. Ieu kusabab iPhone anjeun ngagaduhan tilu mikropon: hiji di tukang pikeun ngarékam audio pidéo, hiji di handapeun kanggo telepon speaker sareng rékaman sora anu sanésna, sareng hiji dina earpiece kanggo telepon.





Kumaha kuring nguji mikropon dina iPhone kuring?

Pikeun nguji mikropon hareup sareng tukang, rékam dua video gancang: hiji nganggo kaméra payun sareng hiji sareng kaméra tukang teras puterkeun deui. Upami anjeun nguping audio dina pidéo, mikropon masing-masing pidéo na tiasa leres.

sabaraha beberesih huntu

Pikeun nguji mikropon handap, ngajalankeun aplikasi na Catetan sora jeung ngarékam catetan anyar ku mencét éta Tombol beureum anu aya di tengah layar.



Tutup sadaya aplikasi anu ngagaduhan aksés kana mikropon

Aplikasi anu ngagaduhan aksés kana mikropon panginten tiasa nyababkeun masalah. Aplikasi éta panginten tiasa nabrak atanapi mikropon na aktip dina aplikasi éta. Anjeun tiasa ningali aplikasi mana anu ngagaduhan aksés kana mikropon ku jalan ka Setélan> Privasi> Mikropon .

pangecas iphone mah teu aya muatan

Buka launcher aplikasi pikeun nutup aplikasi anjeun. Upami iPhone anjeun ngagaduhan ID Wajah, gesek ka luhur tina handapeun layar ka tengah layar. Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan ID Wajah, pencét dua kali tombol Imah. Teras gesek aplikasi anjeun ka luhur sareng mareuman luhur layar.

Bersihkeun Mikropon

Upami anjeun mendakan yén salah sahiji mikropon iPhone anjeun muffled saatos diuji atanapi teu aya sora, bersihkeunana. Cara karesep kuring pikeun ngabersihkeun mikropon iPhone nyaéta nganggo sikat huntu garing anu henteu dianggo pikeun ngabersihkeun grill mikropon di handapeun iPhone anjeun sareng mikropon titik hideung leutik di belah katuhu kaméra tukang. Kantun geser sikat huntu kana mikropon pikeun miceun lint, kokotor, sareng lebu naon waé.

Anjeun ogé tiasa nganggo hawa anu dikomprés pikeun ngabersihan mikropon dina iPhone anjeun. Nanging, upami anjeun nyandak kaputusan ieu, pastikeun nyemprot sacara lemes sareng jauh tina mikropon. Hawa dikomprés tiasa ngarusak mikropon upami disemprotkeun caket teuing, janten mimitian nyemprot ti kajauhan sareng caket upami diperyogikeun.

Pastikeun pikeun nguji deui mikropon iPhone anjeun saatos diberesihan. Upami anjeun mendakan yén mikropon iPhone anjeun masih teu jalan, teraskeun kana léngkah salajengna.

Mikrofon iPhone abdi acan éta henteu jalan!

Léngkah salajengna nyaéta ngareset setelan iPhone anjeun. Ieu moal mupus eusi naon waé (kacuali kecap akses Wi-Fi), tapi bakal ngareset sadayana setelan iPhone anjeun ka standar pabrik, mupus kasalahan anu tiasa ngajantenkeun mikropon anjeun teu réspon. Kuring nyarankeun pikeun nyadangkeun telepon anjeun sateuacan mupus setélan iPhone anjeun.

Kumaha kuring ngareset Setélan iPhone kuring?

  1. Ngajalankeun aplikasi Setélan dina iPhone anjeun teras ketok pilihan na umum .
  2. Gulung ka handapeun layar teras ketok tombol na Mulangkeun .
  3. Ketok tombol na Hola di luhur layar tur mastikeun yén anjeun hoyong ngareset setelan. Telepon anjeun ayeuna bakal reboot.

blok id panelepon dina iphone

Pasang iPhone anjeun dina modeu DFU

Pamulihan Perangkat Firmware Update (DFU) mangrupikeun léngkah terakhir anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngaluarkeun masalah parangkat lunak. Ieu mulihkeun ngahapus sareng nyerat deui unggal garis kode dina iPhone anjeun, janten penting pikeun ngadamel cadangan heula .

Parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU !

Candak iPhone anjeun pikeun ngalereskeun

Upami saatos mersihkeun iPhone sareng ngareset sadaya setelan anjeun mendakan yén mikropon iPhone anjeun masih henteu jalan, waktos kanggo ngalereskeunana. Pastikeun pikeun parios tulisan kuring ngeunaan tempat pangsaéna pikeun ngalereskeun iPhone anjeun milari inspirasi.

Mikrofon IPhone: dibereskeun!

Mikrofon iPhone anjeun parantos dibereskeun sareng anjeun tiasa ngamimitian ngobrol sareng kontak anjeun deui. Kami ngarékoméndasikeun anjeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngabantosan babaturan sareng kulawarga nalika mikropon iPhone na henteu jalan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten tinggalkeun koméntar ieu di handap.