Naha Sora Sora iPhone nganggo Data? Suratsora Visual Diterangkeun.

Does Iphone Voicemail Use Data

Suratsora visual merevolusikeun kotak sora nalika diwanohkeun disarengan iPhone munggaran di 2007. Kami biasa nélépon nomer telepon, nuliskeun kecap akses suratsora, sareng ngadangukeun pesen-pesen urang sakaligus. Teras sumping iPhone, anu ngarobih gim ku cara ngahijikeun suratsora kana aplikasi Telepon nganggo antarbeungeut gaya email.

Suratsora visual ngamungkinkeun urang ngadangukeun pesen-pesen urang kalayan teu tartib sareng ngahapus ku gesek jari. Ieu mangrupikeun prestasi alit pikeun pamekar Apple, anu damel caket sareng AT&T pikeun nyiptakeun antar muka seamless antara iPhone sareng AT & T's voicemail server. Éta patut pisan usaha, sareng éta ngarobah suratsora salamina.



Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun dasar tina kumaha jalan sora suratsora visual sareng waleran patarosan populer anu ditaros ku pamiarsa Payette Forward: Naha suratsora visual nganggo data? Upami anjeun ngalaman masalah sareng kecap akses suratsora dina iPhone anjeun, parios tulisan kuring anu sanés, 'Sandi Surat Suara iPhone Kuring Teu Leres' .



Ti Mesin Ngajawab Pikeun Suratsora Visual

Konsép kotak sora henteu robih ti saprak ngenalkeun mesin jawaban. Nalika telepon sél diwanohkeun, kotak sora dipindahkeun tina kasét dina mesin panjawab anjeun di bumi kana kotak kotak sora anu disayogikeun ku operator nirkabel anjeun. Dina hubungan ieu, kotak sora cicing 'dina méga' sateuacan frasa éta unggal diciptakeun.



iphone 6 indikator batréna konéng

Suratsora anu kami anggo ku telepon sél munggaran kami henteu sampurna: Antarbeungeut touch-tone éta lambat sareng rumit sareng urang ngan ukur tiasa nguping talatah sora nalika jasa sélular. Suratsora visual ngalereskeun duanana masalah éta.

Naon kajadian Nalika Anjeun Nampi Sora sora Dina iPhone Anjeun

Telepon anjeun disada teras anjeun henteu nyandak. Anu nelepon dialihkeun ka a nomer pilot di operator anjeun anu sapertos alamat surélék pikeun suratsora anjeun. Nu nelepon ngadangukeun salam anjeun, ninggalkeun pesen, sareng operator nirkabel anjeun nyimpen pesen anjeun dina server voicemail na. Hingga dugi ka ayeuna, prosés na sami sareng voicemail tradisional.

Saatos panelepon réngsé ngantunkeun anjeun pesen, sérpér suratsora ngadorong voicemail ka iPhone anjeun, anu unduh pesen sareng disimpen dina mémori. Kusabab suratsora disimpen dina iPhone anjeun, anjeun tiasa ngupingkeun sanaos upami anjeun teu ngagaduhan jasa sél. Ngunduh kotak sora dina iPhone anjeun ngagaduhan manpaat tambahan: Apple tiasa ngawangun antarbeungeut gaya aplikasi anyar anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun pesen anjeun dina urutan naon, henteu sapertos surat sora tradisional dimana anjeun kedah ngupingkeun unggal kotak sora dina urutan anu ditampi. .



Suratsora Visual: Tukangeun Pamandangan

Seueur kajadian di tukangeun layar nalika anjeun nganggo suratsora visual, sareng éta sabab iPhone anjeun kedah tetep sinkron sareng server suratsora anu disayogikeun ku operator nirkabel anjeun. Misalna, nalika anjeun ngarékam salam voicemail anyar dina iPhone anjeun, salam éta langsung diunggah kana server voicemail anu diayakeun ku operator anjeun. Nalika anjeun ngahapus pesen dina iPhone anjeun, iPhone anjeun ngahapus tina seratan suratsora ogé.

kumaha ngalereskeun telepon glitching

Kacangan sareng sambel anu ngajantenkeun sora kotak sora sami sareng anu sami biasana. IPhone henteu ngaévolusi téknologi kotak sora éta ngarobihkeun cara urang aksés kana kotak sora kami.

Kumaha Cara Nyiapkeun Suratsora Visual Dina iPhone Anjeun

Pikeun nyetél kotak sora dina iPhone anjeun, buka Aplikasi telepon teras ketok Suratsora di pojok katuhu handap layar. Upami anjeun badé nyetél kotak sora pikeun pertama kalina, ketok Setup Ayeuna . Anjeun bakal milih kecap akses suratsora 4-15 angka teras ketok simpen. Saatos anjeun ngalebetkeun deui kecap konci anjeun pikeun mastikeun yén anjeun henteu hilap deui dina 5 detik terakhir, iPhone anjeun bakal naroskeun ka anjeun upami anjeun badé nganggo salam standar atanapi ucapan khusus. Voicemail

Salam standar: Nalika panelepon nampi kotak sora anjeun, anu nelepon bakal ngadangukeun 'Anjeun parantos ngahontal kotak sora tina (nomer anjeun)'. Upami anjeun milih pilihan ieu , kotak surat sora anjeun siap angkat.

kamana poto icloud kuring kamana

Salam khusus: Anjeun bakal ngarékam pesen anjeun nyalira anu ngupingkeun anu nguping nalika anjeun teu nyandak. Upami anjeun milih pilihan ieu , iPhone anjeun bakal muka layar kalayan tombol pikeun ngarékam sora anjeun. Upami réngsé, ketok eureun. Anjeun tiasa ngetok tombol puter pikeun mastikeun yén anjeun resep pesen anjeun, ngarékam deui upami anjeun henteu, teras ketok simpen nalika réngsé.

Kumaha Kuring Ngadangukeun Suratsora Dina iPhone Kuring?

Pikeun ngadangukeun suratsora dina iPhone anjeun, buka Telepon aplikasi teras ketok Suratsora di pojok belah katuhu handap.

Naha iPhone Visual Voicemail Nganggo Data?

Leres, tapi henteu nganggo seueur. File voicemail anu diunduh iPhone anjeun alit pisan. Sakumaha leutikna? Kuring nganggo parangkat lunak ekstrak cadangan iPhone pikeun mindahkeun file kotak sora tina iPhone ka komputer kuring, sareng aranjeunna leutik .

Sakumaha seueur Data Anu Dianggo ku Suratsora Visual?

Payil suratsora visual iPhone nganggo sakitar 1.6KB / detik. File voicemail iPhone sakitar kirang ti 100KB. 10 menit tina sora sora iPhone nganggo kirang ti 1MB (megabyte). Pikeun babandingan, Apple Music ngalirkeun data dina 256bps, anu ditarjamahkeun jadi 32 KB / detik. iTunes sareng Apple Music nganggo 20x langkung seueur data tibatan suratsora, sareng éta henteu héran nunjukkeun kualitas voicemail anu murah.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha seueur data anu digunakeun kotak sora visual dina iPhone anjeun, buka Setélan -> Sélular -> Jasa Sistem .

ipad moal ngeusi batre kaliwat 2 persén

Penting pikeun dicatet yén lamun anjeun hariwang ngeunaan ngagunakeun data, anjeun tiasa nelepon operator nirkabel anjeun sareng hapus suratsora visual. Suratsora bakal ngalih deui sapertos biasana: Anjeun badé nyauran nomer, lebetkeun kecap akses suratsora anjeun, sareng ngupingkeun pesen anjeun hiji-hiji.

Ngabungkusna

Suratsora visual saé, naha anjeun kéngingkeun hiji talatah sora sabulan atanapi hiji-rébu. Éta ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun suratsora anjeun sanaos anjeun henteu ngagaduhan jasa sél atanapi Wi-Fi, sareng anjeun tiasa ngupingkeunana dina urutan anu anjeun pikahoyong. Kami parantos ngaliput pisan dina tulisan ieu, tina évolusi suratsora ka sabaraha data suratsora visual anu digunakeun. Hatur nuhun deui kanggo anu parantos maca, sareng upami aya patarosan, kersa naroskeunnana dina bagian koméntar ieu di handap.