IPad anjeun moal ngeusi batre? Kieu sababna sareng solusi pamungkas!

Tu Ipad No Carga Aqu Est El Por Qu Y La Soluci N Definitiva

IPad anjeun ngagaduhan masalah ngecas sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Anjeun nyolokkeun ngantosan éta ditagih, tapi layar na tetep hideung. Dina tulisan ieu, Kuring bakal ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPad anjeun moal ngeusi batre sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah salamina !



Naha iPad kuring moal ngeusi batre?

Nalika iPad moal ngeusi batre, aya masalah sareng salah sahiji tina opat bagian anu babarengan pikeun ngeusi batre iPad anjeun. Éta opat komponén nyaéta:



  1. Parangkat lunak iPad anjeun.
  2. Carjer iPad anjeun.
  3. Tu kabel Kilat.
  4. Tu kabel Kilat.

Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi bagian mana anu nyababkeun masalah muatan iPad anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeunana pikeun saé!

Hard reset tina iPad anjeun

Hal anu munggaran anu dicobian nalika iPad anjeun henteu ngeusi batre nyaéta ngalakukeun reset hésé. Tahan turun tombol Imah sareng tombol kakuatan dina waktos anu sami dugi ka ningali logo Apple hurung di tengah layar. Kadang-kadang anjeun kedah nahan duanana tombol salami 20 dugi 30 detik.



Naha ieu tiasa dianggo? Mungkin parangkat lunak iPad anjeun leres-leres ngadat, layar janten hideung pisan. Upami ieu masalahna sareng iPad anjeun, reset anu sesah bakal samentawis ngalereskeun gangguan software.

Pariksa carjer iPad anjeun

Upami parangkat lunak iPad anjeun mendakan fluktuasi dina kakuatan carjer anu anjeun anggo, panginten anu janten panyabab masalah muatanana. Parangkat lunak iPad anjeun ningali fluktuasi kakuatan salaku résiko kaamanan, janten éta bakal nyegah iPad anjeun tina dieusi pinuh.

Coba ngeusi batre iPad anjeun nganggo sababaraha pangisi daya anu béda, kalebet unggal port USB dina laptop anjeun sareng charger témbok anu disertakeun sareng iPad nalika anjeun mésér. Upami anjeun sapertos kuring, anjeun ogé tiasa ngagaduhan port USB kana pelindung gelombang anjeun (penstabil), cobian ogé.



Upami anjeun mendakan yén iPad anjeun ngeusi batre ku sababaraha pangisi daya, tapi sanés sanésna sanés anjeun ngaidentifikasi yén masalah éta nyaéta carjer iPad anjeun, sanés iPad anjeun . Upami iPad anjeun henteu ngeusi batre, henteu paduli carjer anu anjeun anggo, teraskeun kana léngkah salajengna dimana kami bakal ngabantosan anjeun ngungkulan kabel Kilat anjeun.

Pariksa kabel muatan anjeun

Teras, tingali kabel kilat anu anjeun anggo kanggo nyobian ngeusi batre iPad anjeun. Naha aya anu nganggo atanapi robih warna dina konektor Kilat atanapi kabel? Upami kitu, panginten waktosna kanggo ngagaleuh kabel Kilat énggal.

ipad doesn t nyambung ka wifi

Pikeun ningali naha kabel Kilat anjeun nyababkeun masalah ngecas iPad, cobian ngeusi batre iPad anjeun nganggo kabel anu sanés. Upami anjeun teu ngagaduhan kabel tambahan, nginjeum ti rerencangan atanapi parios pilihan urang dina Amazon Payette Forward Store .

Upami iPad anjeun mimiti ngecas nganggo hiji kabel tapi sanés anu sanés, maka Anjeun terang yén kabel muatan anjeun nyababkeun masalah, sanés iPad anjeun!

Entong nganggo kabel anu henteu disahkeun ku MFi!

Salaku koméntar gancang, kuring hoyong ngingetan ngeunaan bahaya ngagunakeun kabel Kilat anu henteu disahkeun ku MFi. Ieu mangrupikeun jinis kabel anu biasana bakal anjeun mendakan di toko lokal atanapi stasiun jasa anjeun. Kabel ieu umumna henteu disertakeun ku MFi, anu hartosna éta didamel kana standar Apple pikeun kabel Kilat anu berkualitas.

Kusabab kabel ieu kualitasna langkung handap, aranjeunna kadang tiasa panas teuing sareng ngarusak komponén internal iPad anjeun. Anjeun bakal terang yén kabel rusak atanapi henteu disahkeun MFi nalika iPhone, iPad atanapi iPod anjeun nyarios 'Aksésori ieu panginten henteu cocog' saatos dicolokkeun.

aksésorisna teu cocog sareng ipad ieu

Ringkesanana, sok nganggo kabel anu disahkeun ku MFi nalika ngecas iPad anjeun !

Bersihkeun port muatan tina iPad anjeun

Anjeun parantos nyobian sababaraha kabel anu béda sareng sababaraha charger anu sanés, janten ayeuna waktosna pikeun milarian jero iPad anjeun. Candak senter (anu diwangun kana iPhone anjeun tiasa dianggo saé pisan!) Sareng taliti mariksa palabuhan muatan iPad anjeun. Khususna, kami milari kokotor, lint, kokotor, atanapi lebu anu sanés anu tiasa nyegah kabel Kilat anjeun nyambungkeun bersih kana port pangisian daya iPad anjeun.

Aya dalapan pin leutik dina bagian jero port kilat iPad anjeun anu nyambungkeun kana kabel Kilat anjeun salami prosés ngeusi batre. Upami pin mana waé disumputkeun ku puing-puing, éta moal tiasa ngawangun konéksi sareng kabel Kilat anjeun.

Dina kaseueuran kasus, langkung saé janten aman tibatan hapunten. Sanaos anjeun henteu ningali seueur lebu di port Kilat anjeun, kami nyarankeun anjeun usaha pikeun ngabersihkeunana. Kadang partikel lebu leutik anu anjeun bahkan henteu tiasa ningali mangrupikeun anu nyababkeun masalah muatan iPad.

naha henteu iphone kuring bakal diputer

Kumaha kuring ngabersihan port pengisian tina iPad kuring?

Kami salawasna nyarankeun nganggo sikat antistatik pikeun ngabersihan port Kilat dina iPhone, iPad atanapi iPod. Sikat anti-statis henteu ngaluarkeun muatan listrik, anu tiasa ngarusak interior iPad nalika anjeun ngabersihkeun.

Kaseueuran jalma henteu ngagaduhan sikat antistatik anu mewah, tapi sikat sikat énggal anu ngagentoskeun anu hadé. Sikat lalaunan naon anu aya di jero dok, teras cobian ngecas iPad anjeun hiji deui. Anjeun bakal kagum kana jumlah lebu anu kaluar!

Laksanakeun mulangkeun DFU

Upami anjeun parantos dugi ka ayeuna, anjeun parantos mutuskeun kamungkinan gangguan parangkat lunak minor, masalah sareng carjer atanapi kabel Kilat anjeun, sareng port muatan anu kotor. Kami masih gaduh hiji trik terakhir pikeun leungeun baju kami: restorasi DFU.

DFU balikkeun mupus sareng ngamuat sadayana kode dina iPad anjeun ka standar pabrikna. Pamustunganana, mulangkeun DFU bakal ngabantosan urang ngalereskeun masalah parangkat lunak anu jero anu tiasa dijantenkeun alesan iPad anjeun henteu ngecas.

Tingali di urang Tutorial video restorasi DFU di YouTube. Urang bakal nunjukkeun kumaha nempatkeun iPad anjeun kana modeu DFU sareng mulangkeunana ogé!

Upami pamulihan DFU henteu ngalereskeun masalah pamuatan, léngkahkeun kana léngkah akhir tina tulisan ieu. Urang bakal ngabahas kumaha mariksa karusakan cai sareng naon pilihan pangberesan anu pangsaéna.

Ngalereskeun iPad Anjeun

Hanjakalna, henteu sadayana iPad anu moal ngeusi batre tiasa dilereskeun ku sababaraha léngkah ngungkulan parangkat lunak. Kadang-kadang anjeun kedah gaduh batur ngalereskeun iPad anjeun.

Salah sahiji alesan anu paling umum pikeun iPad ngalaman muatan masalah sabab nembé kakeunaan cai atanapi cairan anu sanés. Cairan éta tiasa permanén ngarusak panyambungna di palabuhan Kilat iPad anjeun, sahingga teu mungkin dicas.

Upami anjeun kedah ngalereskeun iPad anjeun, kami nyarankeun dua pilihan: Apple Store sareng Puls. Upami iPad anjeun ditutupan ku AppleCare +, ngajadwalkeun pasini anjeun Sareng ngadatangan Apple Store lokal anjeun panginten mangrupikeun pilihan pangsaéna. Nanging, AppleCare + henteu nutupan karusakan cair, janten aranjeunna ngan ukur tiasa nawiskeun ngagentos iPad anjeun kalayan biaya anu lumayan ageung.

Pulsa mangrupikeun perusahaan perbaikan smartphone sareng tablet, atas pamundut aranjeunna bakal ngintun teknisi anu disertifikasi langsung ka bumi anjeun, tempat damel atanapi réstoran lokal favorit anjeun. Aranjeunna bakal ngalereskeun iPad anjeun dina tempat sareng nutupan perbaikan kalayan jaminan hirup. Langkung saé, Puls ngagaduhan jasa karusakan cai sareng palabuhan ngecas, janten aranjeunna bakal tiasa diagnosa sareng ngalereskeun alesan anu leres kunaon iPad anjeun henteu ngecas.

Ngecas…

IPad anjeun ngecas deui! Dina waktos sanés iPad anjeun moal ngeusi batre, anjeun bakal terang persis kumaha ngalereskeun masalah. Tong hilap bagikeun tulisan ieu dina média sosial atanapi tinggalkeun kami koméntar di handap pikeun masihan terang urang naha iPad anjeun henteu dieusi.