WhatsApp Henteu Nganggo iPhone? Ieu Fix Nyata!

Whatsapp Not Working Iphone

Anjeun nyobian ngobrol sareng réréncangan sareng kulawarga nganggo WhatsApp dina iPhone anjeun, tapi éta henteu tiasa leres. WhatsApp mangrupikeun aplikasi komunikasi anu pikaresep pikeun seueur pangguna iPhone, janten nalika éta lirén damel, éta mangaruhan seueur jalmi. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika WhatsApp henteu damel dina iPhone janten anjeun tiasa ngalereskeun masalahna pikeun saé !

Naha WhatsApp Henteu Dianggo Dina iPhone Kuring?

Dina titik ieu, kami moal tiasa mastikeun pisan naha WhatsApp henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun, tapi kamungkinan masalah masalah iPhone sareng iPhone anjeun atanapi aplikasi éta sorangan. Anjeun panginten nampi bewara kasalahan anu nyebatkeun 'WhatsApp Samentawis Teu Sayogi.' Sambungan anu goréng kana Wi-Fi, kacilakaan parangkat lunak, parangkat lunak aplikasi luntur, atanapi pangropéa pangladén WhatsApp mangrupikeun hal-hal anu tiasa nyababkeun WhatsApp henteu leres dina iPhone anjeun.



Turutan léngkah ieu di handap pikeun diagnosa sareng ngalereskeun alesan anu nyata kunaon WhatsApp henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun janten anjeun tiasa deui ngobrol sareng réréncangan anjeun!



Naon Anu Kedah Laksanakeun Nalika WhatsApp Henteu Gawé Dina iPhone Anjeun

  1. Balikan deui iPhone Anjeun

    Nalika WhatsApp henteu jalan, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta ngabalikan iPhone anjeun, anu aya kalana tiasa ngabéréskeun gangguan parangkat lunak atanapi bug. Pikeun ngabalikan iPhone anjeun, pencét sareng tahan tombol kakuatan (ogé katelah Tombol Bobo / Bangun ) dugi ka slaider listrik nembongan dina layar.



    manuk beureum tandana naon

    Upami iPhone anjeun ngagaduhan ID Wajah, sakaligus pencét sareng tahan tombol samping sareng tombol polumeu boh. Leupaskeun kadua tombol nalika 'slide to power off' nembongan dina layar.

    Séred ikon kakuatan ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.


    Antosan sakitar tilu puluh detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan atanapi samping deui dugi logo Apple némbongan di tengah layar.

  2. Tutup WhatsApp Dina iPhone Anjeun

    Nalika WhatsApp henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun, aya kasempetan anu saé pikeun aplikasi éta sorangan henteu leres. Kadang-kadang, nutup kaluar tina aplikasi sareng muka deui éta tiasa ngalereskeun gangguan aplikasi minor éta.



    Pikeun nutup WhatsApp, pencét dua kali tombol Home pikeun muka aplikasi, anu nembongkeun sadaya aplikasi anu ayeuna dibuka dina iPhone anjeun. Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan tombol Utama, gesek ka luhur tina handapeun layar ka tengah layar. Tahan jari anjeun di tengah layar dugi ka aplikasi peralih aplikasi dibuka.

    telepon tiasa dianggo tapi layar hideung

    Sakali pangalih aplikasi dibuka, gesek WhatsApp ka luhur sareng mareuman layar. Anjeun bakal terang éta ditutup nalika teu aya deui némbongan dina aplikasi.

  3. Pariksa Status Server Of WhatsApp

    Kadang-kadang, aplikasi utama sapertos WhatsApp ngalaman pangropéa rutin. Anjeun panginten moal tiasa nganggo WhatsApp nalika masih dina pangropéa server. Tingali kana laporan ieu pikeun ningali naha éta Server WhatsApp turun atanapi dina perawatan .

    Upami éta, anjeun kedah ngantosan waé. WhatsApp bakal énggal deui online!

  4. Hapus WhatsApp sareng Pasang Deui

    Cara séjén pikeun ngarobih aplikasi anu teu leres nyaéta mupus sareng pasang deui dina iPhone anjeun. Upami file dina WhatsApp parantos rusak, mupus aplikasi sareng masang deui aplikasi éta bakal masihan aplikasi mimiti seger dina iPhone anjeun.

    Pencet sareng tahan ikon WhatsApp dugi ka ménu na nembongan. Ketok Hapus Aplikasi -> Hapus Aplikasi -> Hapus .

    Tong hariwang - akun WhatsApp anjeun moal dihapus upami anjeun uninstall aplikasi dina iPhone anjeun, tapi anjeun kedah ngalebetkeun deui inpormasi login anjeun nalika anjeun muka aplikasi deui saatos dipasang deui.

    Pikeun masang deui WhatsApp dina iPhone anjeun, buka App Store teras ketok dina Milarian tab di handapeun layar. Ketik 'WhatsApp' kana palang pamilarian, teras ketok ikon awan di belah katuhu WhatsApp dina hasilna.

  5. Pariksa Apdet Pikeun WhatsApp

    Pangembang aplikasi sering ngaleupaskeun pembaruan kana aplikasi na pikeun nambihan fitur-fitur anyar sareng ngalereskeun bug anu aya. Upami anjeun ngajalankeun pérsi jaman baheula tina aplikasi, éta tiasa janten alesan kunaon WhatsApp henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun.

    Pikeun mariksa apdet, buka App Store teras ketok ikon Ikon anjeun di pojok kanan luhur layar. Gulung ka handap pikeun milari daptar aplikasi kalayan apdet anu sayogi. Upami aya pembaruan pikeun WhatsApp, ketok Ngamutahirkeun tombol di belah katuhu na, atanapi ketok Perbarui Sadayana dina luhur daptar.

    kumaha kuring nyambungkeun printer kuring ka iphone kuring

  6. Pareuman Wi-Fi sareng Hurungkeun Deui

    Upami anjeun nganggo Wi-Fi nalika nganggo WhatsApp, aplikasi éta panginten henteu tiasa dianggo kusabab aya masalah sareng konéksi iPhone anjeun ka Wi-Fi. Sapertos ngahurungkeun deui iPhone anjeun, mareuman Wi-Fi sareng ngaktipkeun deui kadang tiasa ngalereskeun bug konéktipitas alit atanapi gangguan.

    Pikeun mareuman Wi-Fi, buka Setélan, ketok Wifi , teras ketok saklar di gigir Wi-Fi. Anjeun bakal terang Wi-Fi pareum nalika saklar warna abu-abu. Pikeun ngaktipkeun Wi-Fi deui, ketok saklar deui - anjeun bakal terang éta hurung nalika héjo!

  7. Hilap Jaringan Wi-Fi Anjeun, Teras Sambungkeun Deui

    Cara ngungkulan masalah Wi-Fi anu langkung jero nyaéta hilap jaringan Wi-Fi anjeun, teras sambungkeun deui iPhone anjeun ka jaringan éta. Nalika anjeun nyambung ka jaringan Wi-Fi pikeun anu munggaran, iPhone anjeun nyimpen inpormasi ngeunaan Kumaha pikeun nyambung ka jaringan Wi-Fi éta.

    Upami aya bagian tina prosés éta robih, éta tiasa mangaruhan kamampuan iPhone anjeun nyambung ka jaringan Wi-Fi. Ku mopohokeun jaringan sareng sambungkeun deui, éta bakal sapertos nyambungkeun iPhone anjeun ka jaringan Wi-Fi pikeun anu munggaran pisan.

    kumaha kuring ngarobih email id apél kuring

    Pikeun hilap jaringan Wi-Fi, buka Setélan -> Wi-Fi teras ketok tombol Inpormasi (milari warna biru i) di gigir jaringan Wi-Fi anu anjeun hoyongkeun iPhone lali. Teras, ketok Hilap Jaringan ieu -> Hilap .

    Pikeun sambungkeun deui kana jaringan Wi-Fi, ketok dina éta daptar jaringan di handapeun Pilih Jaringan… sareng lebetkeun kecap akses Wi-Fi, upami jaringanna ngagaduhan.

  8. Coba Data Sélulér Daripada Wi-Fi

    Upami Wi-Fi henteu jalan, cobian nganggo Data Sélulér tibatan Wi-Fi. Upami WhatsApp damel sareng Data Sélular tapi sanés Wi-Fi, anjeun bakal terang éta jaringan Wi-Fi anjeun anu nyababkeun masalah.

    Mimiti, buka Setélan teras ketok Wi-Fi. Pareuman saklar gigireun Wi-Fi.

    iphone 6 aktip moal t update

    Teras, ketok deui ka halaman utama Setélan teras ketok Sélular. Pastikeun saklar gigireun Data Sélular hurung.

    Buka WhatsApp sareng tingali naha éta jalan ayeuna. Upami WhatsApp jalan, anjeun parantos ngaidentipikasi masalah sareng jaringan Wi-Fi anjeun. Parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha ngalereskeun masalah Wi-Fi .

    Upami éta henteu tiasa dianggo dina Data Sélular atanapi Wi-Fi, ngalih kana léngkah salajengna!

  9. Reset Setélan Jaringan

    Ngareset setélan jaringan mupus sadaya setelan Wi-Fi, Bluetooth, Sélular, sareng VPN dina iPhone anjeun. Pastikeun nyerat kecap akses Wi-Fi anjeun sateuacan ngalengkepan léngkah ieu. Anjeun kedah lebet deui saatos ngareset parantos réngsé.

    Nalika anjeun siap, buka Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Lebetkeun kodeu aksés anjeun, teras ketok Reset Setélan Jaringan pikeun mastikeun kaputusan anjeun.

    iphone ngareset setelan jaringan

Aya naon, WhatsApp?

Anjeun parantos hasil ngalereskeun WhatsApp dina iPhone anjeun sareng anjeun tiasa deui ngobrol sareng réréncangan sareng kulawarga. Waktos salajengna WhatsApp henteu jalan dina iPhone anjeun, pastikeun anjeun datang deui kana tulisan ieu pikeun ngalereskeun ieu! Upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés, kersa ngantepkeun éta di handap dina bagian koméntar.