Kursus 45 jam pikeun daycare Florida (dina basa Spanyol)

Curso De 45 Horas Para Daycare Florida

Naon anu diperlukeun pikeun digawé di tempat ngurus budak?

Naha anjeun badé ngalaksanakeun kursus perawatan siang gratis di Spanyol? . Program tina Operasi Pusat Perawatan Anak nyaéta kursus anu disatujuan ku Departemen Barudak sareng Kulawarga ( DCF ) sareng kalebet kana daptar kursus anu disatujuan ku Tinjauan Florida Florida Administrasi Perawatan Anak pikeun Kredensial Diréktur Florida.

Program na nyaéta 45 jam (8 minggu). SPP pikeun siswa anu dianggap warga Florida pikeun tujuan SPP $ 174,00 .

Bubuka:

Kumaha lisénsi pikeun ngurus budak. Program pendidikan budak leutik fokus kana ngembangkeun kamampuan manajemén, kauangan, téknis sareng produksi. Prinsip dasar téknologi; damel, kaséhatan masarakat, kaamanan, masalah lingkungan, sareng prakték anu cocog pikeun pamekaran pikeun barudak ti saprak lahir dugi ka dalapan taun umur. Kursus ieu nyertakeun kaparigelan 45 jam pikeun jurusan murangkalih sareng kulawarga sareng katerampilan umum pikeun padamelan.

Kasempetan padamelan:

Pagawé perawatan budak tiasa milari padamelan di sakola umum, swasta, atanapi parokial, ogé pusat pamaréntahan pamaréntah atanapi sanés pamaréntah.

Tugas sareng tanggung jawab:

Pendidikan PAUD nyiptakeun persaingan dina aturan sareng peraturan nagara. Lingkungan diajar anu bersih, aman, sareng séhat ngenalkeun jasa pangan sareng pendidikan nutrisi.

Program ieu kalebet prinsip nyiksa budak sareng ngalalaworakeun, ogé bimbingan budak, profesionalisme, sareng katerampilan organisasi. Anu ngalengkepan Sértipikat Profesional Pendidikan Anak Usia Dini (ECPC) ti SMA sareng pascasarjana nampi 9 kiridit kuliah.

Kasempetan Profesional:

  • Pembantu Guru Asuhan Anak
  • Pamilik / operator pusat perawatan budak
  • Guru prasekolah
  • Spesialis Pangembangan Perawatan Anak

Tujuan program

Program sertifikasi nagara: 45 jam *

The Program sertifikasi perawatan budak 45 jam nyayogikeun latihan anu dibutuhkeun ku hukum pikeun damel di pusat perawatan murangkalih atanapi Family Child Care di nagara bagian Florida.

  • Bubuka 35 jam pikeun ngurus budak, niténan paripolah sareng deteksi
  • Kursus 10 jam, kanggo murangkalih alit / murangkalih atanapi murangkalih sakola.

Kamekaran Pangembangan Barudak

  • Staf fasilitas 35 jam
    • Aturan sareng peraturan
    • Kaséhatan / Kasalametan / Gizi
    • Nyiksa sareng ngalalaworakeun
    • Tumuh sareng kamekaran budak
    • Niténan tingkah laku sareng évaluasi
  • PSAP 10 jam
    • Orok sareng murangkalih

Syarat

  • Anjeun kedah ngalengkepan Ujian TABE pikeun maca, matématika sareng basa.
  • Anjeun kedah kéngingkeun a cek tukang pulisi pikeun ngaku kana kursus ieu .
  • Kahadiran nyaéta WAJIB

Prospek padamelan:

Pakasaban padamel murangkalih dipayunkeun bakal tumuh 7% ti 2016 ka 2026 .

Gaji:

Gaji rata-rata pikeun karir ieu di Florida nyaéta $ 10,73 per jam atanapi $ 22,330 per taun .

Inpormasi lengkep

Kanggo inpormasi ngeunaan sakola déwasa umum pangcaketna atanapi kuliah umum ka bumi bumi tempat kursus-kursus ngurus budak ieu diayakeun, nelepon:

Sakola Umum Miami-Dade County - Pendidikan Dewasa: T + 305-558-8000 (aranjeunna hadir dina basa Spanyol): www.edworks.org
/ http://www.at-mdcps.com/licensed-childcare
Miami Dade College: T + 305-237-2163 - www.mdc.edu .

Sakola Publik Broward County - Pendidikan Dewasa: T + 754-321-7600 - http://www.browardcommunityschools.com .

Kampus Komunitas Broward: T + 954-201-7350 - www.broward.edu .

College Beach State College: T + 561-967-7222 - www.palmbeachstate.edu .

Florida Barudak sareng Kulawarga Perawatan Anak (CCTIC) kanggo inpormasi naon waé di nagara bagian Florida ngeunaan latihan sareng kapercayaan pikeun dianggo atanapi beroperasi a daycare : T + 1-888-352-2842 / 866-762-2237 - Email: cctic@thechildrensforum.com - www.myflorida.com/childcare .

Sakola Publik Beach Beach - Pendidikan Dewasa: T + 561-649-6010 - www.palmbeachschools.org/ace .

Eusi